Masaže tijela

Masaže

Novo u ponudi - Mini wellness tretman

Da bi Vaša koža bila njegovana, čvrsta i sjajna tijekom cijele godine, da bi očuvali zdravlje i ljepotu potrebno je uložiti malo truda i vremena koje ćete ukrasti samo za sebe. Na Vama je samo da s povjerenjem dođete u naš ugodan prostor, maksimalno se opustite uz ugodnu muziku i mirise aromatičnih ulja, a ostalo je na nama!

Masaža je jedan od najlakših načina postizanja i očuvanja zdravlja, te dobrog raspoloženja.

Klasična

Opuštajuća masaža, uz laganiji pritisak, potiče cirkulaciju, opušta mišiće ali se ne bazira na problematici.

Medicinska

Rješava probleme cirkulacije, bolnih problematičnih područja - križa, leđa, vrat - pomoću medicinske masaže razbijamo miogeloze, a jačina pritiska ovisi o problemu te se pritisak prilagođava klijentu.

Sportska

Pritisak je dublji i jači, dubinski se ulazi u mišiće, a krajnji cilj je postizanje duboke dekontrakcije tj.opuštanje mišića i duboka relaksacija, poboljša na cirkulacija.

Relax

Opuštajuća, relaksirajuća masaža s laganijim eteričnim uljima u koju može biti uključena masaža lica i glave.

Aroma

Radi se s čistim eteričnim uljima koja se biraju ovisno o problemu klijenta ili prema želji i ukusu klijenta. Masira se i glava i lice, ima vrlo široku primjenu, bavi se čovjekom, njegovim fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama.

Refleksna masaža stopala

Obzirom da se na stopalima nalazi mnoštvo živčanih završetaka, masaža stopala je vrlo opuštajuća, stopala postaju lagana, a cijelo tijelo se stimulira i postaje odmornije.

Masaža lica

Masažom lica možemo ukloniti glavobolju, iscrpljenost te pridonijeti boljem i zdravijem izgledu, poboljšava se krvotok, opuštaju napeti mišići te se uklanja umor.

OMOGUĆITE SI TRENUTKE UŽIVANJA I RELAKSACIJE
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN!