Anticelulitni program

Program za mršavljenje

Što je to celulit? To su masne stanice koje nakupljaju masnoće, obično se nalaze na predjelu bedara, guze i trbuha. Celulit nije smo estetski problem, već se sve češće smatra i zdravstvenim problemom. Celulita se ne možete zauvijek riješiti, ali možete ga staviti "pod kontrolu".

Anticelulitna masaža prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. No, to ne znači da ako nećete održavati stadij koji vam odgovara, da se celulit neće vratiti. Drugim riječima, nakon tretmana, svejedno morate odlaziti na masaže jer u suprotnom celulit se vraća. Nikako nemojte očekivati rezultate preko noći. Nije vam ni celulit tako nastao. Ukoliko imate tek početni stadij nastanka celulita, bit će vam potrebno 10-tak tretmana masaže. Što celulita ima više, bit će potrebno i više tretmana. No, moramo vas unaprijed upozoriti da tretmani nisu ugodna masaža već su malo bolni,nelagodni, ali izdržljivi. Kod prvih nekoliko tretmana moguće je da imate masnice.No kod svake slijedeće masaže, nelagode će sve više izostajati.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je tehnika kojom se djeluje na uspostavljanje ravnoteže tekućina u organizmu, pomaže rad limfnog sustava i na taj način poboljšava opće stanje tijela pozitivno utječući na rad vegetativnog živčanog sustava i na cijeli imunološki sustav. Fizioterapeuti preporučuju limfnu drenažu za ublažavanje i uklanjanje raznih zdravstvenih tegoba, poput limfedema, raznih oteklina zbog oštećenja limfnog sistema (primjerice zbog zračenja, opeklina, trauma), neuroloških bolesti, nakon operacija, poslije liposukcije, kod problema s lošom cirkulacijom, celulitom, migrenama i bolovima u mišićima, reumatskih oboljenja (artroza koljena, giht, reumatske otekline), sportskih ozljeda, kod stresa i napetosti te cijelog spektra tegoba koje donosi današnji način života.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je potpuno bezbolni tretmanu koji ne ostavlja vidljive tragove na koži (poput crvenila ili oteklina), odlični rezultati vidljivi su već nakon deset tretmana.

Mišići rade sami od sebe

Elektrostimulacija je proces stimuliranja mišića elektrostimulatorima u obliku elektroda koji se postavljaju na 'kritične' zone poput lica i vrata (za ublažavanje bora), prsnog koša (učvršćivanje grudi), bedara i bokova (uklanjanje celulita) te trbuha ('topljenje' masnih naslaga). Blaga struja preko elektroda usmjerava se u mišiće čime dolazi do njihove kontrakcije (stezanja) pa aparat 'vježba' umjesto vas. Prije nanošenja elektroda, točke na tijelu i licu premazuju se gelom koji pojačava propusnost struje.

Rezultati traju šest mjeseci

Odlučite li se za ovaj tretman, morate znati kako je za vidljivije rezultate potrebno najmanje 10 tretmana. Tretmani se provode najviše tri puta na tjedan u trajanju od 45 minuta kako bi se mišići odmorili. Kombinirate li je sa pravilnom ishranom, anticelulitnim preparatima i povećate unos vode, do ljeta biste mogli imati sasvim novo, čvrsto i zategnuto tijelo, bez trunke celulita.

Veliki izbor preparativnih tretmana kreiranih individualno svakom klijentu

Anticelulitna masaža vakumom

Primjenjuje se stotinama godina te u tretmanu celulita postižu se vrlo dobri rezultati. Nakon masaže aktivira se razmjena masnih tvari, limfni tlak se poboljšava a i postiže se opća revitalizacija obrađenog tkiva. Tkivo postaje zategnutije a koža glatkija. Dobiveni rezultati su dugotrajni i može se postići zapaženo smanjenje obujma.

OMOGUĆITE SI TRENUTKE UŽIVANJA I RELAKSACIJE
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN!